Jag har startat ett nytt konto på Instagram som jag kallar för @dorroplanner. Jag skriver på engelska och jag får utlopp för min fascination av Bullet Journaling. Det handlar om handstil, doodling, design och allt möjligt som har med Bullet Journal att göra.

#100DAYSOFPLANNINGHACKS

Men eftersom jag lever planering så vill jag även skriva om det jag är bra på och därför har jag hoppat på en utmaning som startar idag, the 100 days project där man själv väljer vad man vill ha för inriktning på sina 100 dagar som man deltar. Jag har bestämt mig för att kalla min utmaning för 100 days of planning hacks. Med andra ord: PLANERING i någon form varje dag. Det kan bli tips eller något klokt citat. Det kommer att variera.

Utmaningen pågår alltså mellan den 19 april och den 27 juli. Känns lite småjobbigt eftersom det även blir mitt i semestern men jag ska göra mitt bästa. Det är aldrig helt enkelt att följa en utmaning under så lång tid så därför har jag planerat i förväg på ett ungefär vilka inlägg jag kommer att göra. Såklart! Självklart kommer det ändå under tiden bli sådant som jag kommer på i stunden också. Det kommer bli roligt.

DU HITTAR UTMANINGEN PÅ INSTAGRAM

Så häng med tycker jag. #100daysofplanninghacks är hashtagen och mitt konto på Instagram heter @dorroplanner.

Jag kommer lägga upp inläggen här på bloggen också så nu kommer ni få se på aktivitet. Jag börjar imorgon så det blir helt enkelt två stycken i samma inlägg.

SNABBGUIDE TILL BULLET JOURNALING

Men idag har jag en annan sak åt er. Officiella Bullet Journalsidan skapade förra veckan en enkel guide för att komma igång med att använda en Bullet Journal som planeringsverktyg. Jag bad om tillåtelse att få översätta den till svenska vilket jag fick. Här är den:

Bullet Journal Dorotea PetterssonKlicka för pdf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *