Hipp! Hipp! Hurra! Idag fyller podden 100 avsnitt. Jepp, så är det. Det är dags för det hundrade avsnittet och i det ger jag dig ”100 frågor för din självutvecklng!”.

Hur podden kom till

Jag klurade så länge på det här med en podcast men kunde inte riktigt hitta en form som skulle passa mig. Jag hade ingen lust att spela in avsnitt som var 30-45 minuter långa vilket så många andra verkar vara. Jag tycker om att vara kort och koncis i det jag säger samt att jag snarare vill ge några ord som ger en tanke som du som lyssnar får klura vidare på. Jag har inte alla svar.

Så en dag kom jag på: Tänk om jag kan ha korta avsnitt. Avsnitt på max 15 minuter. Avsnitt som är lagom att lyssna på under morgonritualen som jag ju vurmar så för. Så fick det bli.

Jag vill ge några ord som ger en tanke som du som lyssnar får klura vidare på.

En morgonpodd

Men se godmorgon” är en morgonpodd. En podd att lyssna på för att starta din dag. Den ger dig en tanke, ett råd eller en inblick i mina tankar om både det ena och det andra.

Jag vet att ni finns där ute som lyssnar på podden på morgonen. Hur vet jag det? Jo, för de gånger jag har missat lägga upp ett avsnitt i tid eller tekniken har strulat så får jag frågor om avsnittet kommer upp snart. Jag uppskattar det. Verkligen! Jag uppskatter er alla som lyssnar.

Tack alla! Tack Patrick

Det är verkligen roligt att sitta där vid mikrofonen och prata med var och en av er som lyssnar. Och Patrick som redigerar. Det ni andra inte får höra är mina samtal med Patrick som jag har medan jag spelar in. Hur jag klagar på min egen meningsbyggnad som inte går att säga i tal eller när jag inte förstår vad sjutton jag vill ha sagt men framför allt mina ljud när jag inte kan få ut orden rätt. Det är inte illa av honom att stå ut med mig. Så ja, jag är tacksam till er alla.

100 frågor för din självutveckling

Dagens avsnitt, som är nummer 100, är ett avsnitt om självutveckling. Du kan ge dig själv tid att granska och analysera vad du gör i ditt liv, vem du är och vad du kan göra för att bli mer än vad du är idag. Du kan göra det några minuter om dagen. Det kommer göra skillnad. Det kommer skapa resultat.

I dagens avsnitt ger jag dig nämligen ”100 frågor för din självutveckling!”.

PDF med alla frågor

Och eftersom det är svårt att komma ihåg alla frågorna så finns här en PDF åt dig. Klicka på bilden så dyker den upp.

100 frågor för självutveckling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *