Ojojoj, mina vänner. Det är 100 dagar kvar av 2022. Hundra hela dagar.

Jag vill påstå att 100 dagar är massor med tid men vad spelar tiden för roll om du inte har en idé vad du vill använda den tiden till. Ska du låta den rinna iväg eller ska du använda den till något som för dig är vettigt, viktigt och roligt? Jag tycker du ska använda den smart för det vore väl trots allt slöseri annars.

Hur jag har gjort?

Jag har sett över mina mål som jag satte i början av året och har nu framför allt två mål som jag inte känner mig klar med. Eller klar blir fel. Jag behöver inte bli klar men jag vill komma längre än vad jag har. Vad har jag gjort med dessa mål nu? Jo, jag har:

1. läst igenom och tittat på vad jag hade för plan när målen sattes.
2. gjort en ny NÖHRA på båda två. NÖHRA är en målmodell som är både enkel och effektiv. Jag tycker om den väldigt mycket för jag tycker den är tydlig och ger en bra bild av hur jag står i relation till mitt mål tidsmässigt, psykologiskt och vad jag har för motivationsnivå.
3. Jag har utifrån NÖHRAN fått ner mina actionssteg som jag ska följa.

Allt det här tillsammans ger mig en tydlig översikt som hjälper mig att ta mig framåt.

Planen är inte skriven i sten

När det kommer till mål så är det viktiga inte att du gör exakt som du skrivit att du ska göra utan att du inte låter dig nedslås när det inte blir som du tänkt eller att du ger upp för att du inte ser resultat. Allt har sin tid och ibland är det inte du som styr över den tiden. Det är en jobbig känsla men vissa saker får man låta ta den tid det tar. Även om du har en plan.

Workshopserie – ”mot 2023”

Vill du lära dig mer om NÖHRA? Då ska du boka in dig på min Workshopserie – ”Mot 2023”. Det blir tre workshops på olika teman men alla handlar om planering och framåtdriv. En guide för dig som vill avsluta året med att använda dina 100 dagar på ett smart sätt och även se till att ordna så att du är redo för 2023.

Det blir en workshop i september, redan nu på söndag (25 september) klockan 13:00-15:00, och sedan blir det en i oktober och en i november. Då kan du använda december till att förfina dina tankar om 2023 över en varm glögg i soffan. Ingen stress utan lugnt och skönt.

Om du inte kan de angivna datumen så behöver inte det hindra dig. Alla workshops kommer att spelas in och skickas till dig i efterhand. På så sätt kan du delta även om du inte var på plats. Bra va? Jag finns tillgänglig för eventuella frågor via mail eller i DM på Instagram så du behöver inte känna att du blir lämnad ensam

Du betalar 599 kronor för hela paketet. 

BOKA WORKSHOP!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *